Web design inteligent pentru succesul online

Categorie: Web Design
In zilele noastre a gasi o companie de web design nu este atat de dificil. O simpla cautare pe internet folosind cuvinte cheie relevante precum "web design" sau "firma de web design" va returna o lista lunga de rezultate. Cu toate acestea, alegerea din aceasta lista a variantei potrivite pentru dvs. nu este atat de usoara. Exista multe firme unde calitatea proiectelor efectuate lasa de dorit. Acesta este motrivul pentru care trebuie sa fiti precaut atunci cand selectati o companie de web design.

O afacere, pentru a avea success pe internet, are nevoie in mod evident de un site web deosebit. Imaginati-va un magazin din mall care nu este bine decorat si care este lipsit de culoare si aspect. Un web site este oarecum asemanator cu un astfel de magazin. De aceea aveti nevoie de o firma cu personal calificat si cu multa experienta.

Citeste tot articolul

Rezultate eficiente cu Facebook FanPage

Categorie: Social Media
In ultimii ani si in special in ultimele luni, paginile Facebook pentru fani au crescut repede in popularitate. Lansarea noului Facebook in 2009 a propulsat in lumina reflectoarelor paginile dedicate companiilor, in special datorita posibilitatii personalizarii acestora. Apare astfel intrebarea cum sa obtinem o pagina Facebook reusita?

Cel mai important lucru pentru un Fan Page este sa devina cat mai popular. Aceasta necesita multa munca, dar se amortizeaza in timp, cand utilizatorii vor fi intampinati de o pagina care le capteaza atentia. Multe astfel de profile esueaza pentru ca nu sunt construite sa captureze atentia utilizatorilor. Toate paginile Facebook de succes au cel putin html sau flash integrat, elemente care contribuie la un aspect grafic atragator pentru utilizatori.

Citeste tot articolul

Ce presupune optimizarea SEO?

Categorie: Optimizare SEO
Poate ca ati auzit termenul de SEO în timpul unei pauze la birou, sau poate ati vazut unele referinte online. Pentru majoritatea oamenilor, SEO inseamna efectuarea unor modificari misterioase pe un site, cu scopul ambitios de a creste ranking-ul acestuia in motoarele de cautare.

Trebuie sa stiti ca nu este atat de complicat si ca exista foarte putina magie in ceea ce priveste SEO. Exista o cale corecta si o cale gresita de a face lucruri sa mearga, iar aici putem sa va ajutam si noi. Exista o intreaga industrie construita in jurul SEO iar discutiile despre cele mai bune solutii nu se termina niciodata. Optimizarea SEO este solida si accesibila daca stiti exact ceea ce trebuie sa faceti.

Citeste tot articolul

Cum sa alegem corect numele de domeniu

Categorie: Alte articole
Cand va ganditi prima data la un website,  primul lucru de luat in considerare este numele de domeniu, altefel spus setul magic de litere si cifre care tot timpul incepe cu “http://”. Procesul prin care alegeti numele corect al domeniului este unul important, avand efecte semnificative in special atunci cand incepe campania de marketing pentru promovarea noului site.

Fara a intra in prea multe detalii, trebuie sa va intoarceti un pas inapoi si sa examinati modelul dumneavoastra de afacere. Facand o cercetare asupra cuvintelor cheie pe piata tinta veti sti unde sa va pozitionati in raport cu numele de domeniu pentru noul website. Daca aveti timp sa raspundeti la urmatoarele intrebari veti fi mai bine pregatiti pentru a merge inainte.

Citeste tot articolul