Rezultate eficiente pentru Facebook Fan Page

Categorie: Social Media
In ultimii ani si in special in ultimele luni, paginile Facebook pentru fani au crescut repede in popularitate. Lansarea noului Facebook in 2009 a propulsat in lumina reflectoarelor paginile dedicate companiilor, in special datorita posibilitatii personalizarii acestora. Apare astfel intrebarea cum sa obtinem o pagina Facebook reusita?

Cel mai important lucru pentru un Fan Page este sa devina cat mai popular. Aceasta necesita multa munca, dar se amortizeaza in timp, cand utilizatorii vor fi intampinati de o pagina care le capteaza atentia. Multe astfel de profile esueaza pentru ca nu sunt construite sa captureze atentia utilizatorilor. Toate paginile Facebook de succes au cel putin html sau flash integrat, elemente care contribuie la un aspect grafic atragator pentru utilizatori.

Alta idee pentru a creea o pagina Facebook buna este sa oferiti stimulente speciale vizitatorilor. Daca sunteti un restaurant mic, puteti posta saptamanal cupoane de reduceri. Daca sunteti furnizor de servicii, puteti sa folositi pagina de fani ca sa raspundeti la intrebarile oamenilor sau sa oferiti discount-uri la servicii intr-o anumita perioada.

Trebuie sa gasiti informatii relevante care sa le postati pe pagina Facebook astfel incat sa atrageti vizitatorii catre site-ul firmei si in cele din urma catre produsele si servicile oferite de dvs.

Similar cu stimulentele, un alt mod de a construi o pagina Facebook interactiva ar fi sa desfasurati concursuri sau sa oferiti cadouri pentru fani. Concursurile sunt foarte eficiente pentru acest gen de pagini pentru ca ajuta la obtinerea unui public loial. Ganditiva la un parteneriat cu o alta marca sau pagina facebook pentru a da un premiu impreuna si incurajati fanii sa participe la concursurile dvs.

In final, oferiti posibilitatea fanilor de a se conecta si interactiona pe pagina afacerii dvs. Majoritatea oamenilor acceseaza Faceook de cateva ori pe zi, dar cat de des ajung acestia pe pagina dumneavoastra? In acest sens este important sa postati constant noutati pentru ca oameni sa fie motivati sa interactioneze si sa participle la discutii. Cheia succesului este sa determinati utilizatori sa raspandeasca si sa promoveze pagina dvs. pentru fani.
serivicii de web design realizare site